NOVĚ OTEVŘENÉ OBCHODY OLOMOUC Zámečnická ulice :-) U květin a KYTIC XXL a vázaných prosím volejte VĚTŠINA JE SKLADEM NA KAMENNÝCH OBCHODECH. Tel.: 737 897 733

Perfektní svatba? Splněný sladký sen!

Každá nevěsta chce svatbu jako z cukru. Voňavý zážitek, který přetrvá roky. Svatbu se špetkou tradice a plnou hrstí originality. Pastvu pro všechny smysly. Svatbu, která hostům nabídne něco, co ještě nezažili. Svatbu, která bude chutnat a vonět přímo božsky...

Právě kvůli splněným snům všech nevěst existují květiny z mandlí a čokolády značky Pelino. Ty se v italském městečku Sulmona vyrábějí ručně už od roku 1783 a za několik posledních desetiletí se bez nich neobešla žádná svatba anglické královské rodiny. Takže je opravdu načase, abychom se z tohoto uměleckého skvostu mohli potěšit i my v České republice, nemyslíte?  

Italská rodinná firma Pelino nabízí ty nejoriginálnější květiny...a ještě mnohem více. Vlastně naprosto všechno, co k dokonalé svatbě potřebujete. Takže čím začneme?

IMG_4824Svatební mandle

Na svatební stůl mandličky patří už od dob starověkého Říma. Jsou bohaté na chuť a, věřte nevěřte, i na symboliku. Setkáte se s nimi obzvláště na italských a řeckých svatbách, a to vždy v počtu pěti. Pět mandliček pohromadě se totiž rovná pěti přání pro nevěstu a ženicha: jsou to zdraví, bohatství, hojnost, štěstí a dlouhý život. A víte, proč se balí do cukrové polevy? Čerstvé mandle mají totiž hořkosladkou chuť. Takže pro to, aby byl život novomanželů spíše sladký než hořký!

Mandle na své svatbě využijete mnoha způsoby, v prvé řadě jako nikým neočekávanou dekoraci na stůl – pokud mandličky naaranžujete do ozdobných krabiček, budou vypadat božsky. Řekové je například servírují na stříbrných podnosech v malých taštičkách, to aby byly pěkně pospolu, jako ženich a nevěsta. Věnovat svým hostům je můžete i formou výslužky a neocenitelné jsou mandle i jako klasické svatební „zobání“. A pokud by se vám klasická bílá barva zdála příliš fádní, náš e-shop je nabízí v několika barvách: růžové, fialové, světle zelené nebo světle modré, přesně v těch "svatebně" nejžádanějších. Pro ty, co chtějí svatební mandličky zblízka prozkoumat (čtěte přivonět si a ochutnat), jsme připravili tuto stránku. Ta vám plánování svatebních příprav dokonale usnadní. Jak? Když budete číst dál, napovíme vám….

 

Svatební pugét a jiné květiny

Mandličkami totiž vyřešíte nejednu otázku, i tu ohledně květinové výzdoby. Mandličky se totiž můžou na vaší svatbě vyskytnout i v poněkud nenápadnějším hávu, a přitom odvedou obrovský kus práce… jako květiny z mandlí a čokolády, italský řemeslný skvost, který nechyběl ani na svatbě princezny Diany a prince Charlese, Williama a Kate, Harryho a Meghan… Nemusíte si hned pořizovat na 5 000 kusů květin jako oni – stačí o poznání méně. A začít můžete hned svatební kyticí!

IMG_4101

Rodinná firma Pelino totiž tvoří ty nejkrásnější, a hlavně nejoriginálnější pugéty. Vždy sladěné do barvy svatby, sladké a božsky voňavé. Princ Harry a vévodkyně Meghan si nechali do okvětních lístků vepsat svá jména, vy tak daleko zacházet nemusíte. Stačí se rozhodnout, že místo tradiční svatební kytice budete před oltářem třímat skutečný originál…

Květinami z mandlí a čokolády můžete jednoduše, vkusně a originálně vyzdobit celý prostor. A nesmíme zapomenout, že všechny dekorace Pelino navíc nejen báječně voní, ale i skvěle chutnají!

A chcete-li zůstat věrní tradici a pěti svatebním mandlím, určitě zvolte svatební růžičku – je to ideální dekorace na stůl! Nádherně se vyjímá i ve výslužce a skoro se vsadíme, že květiny jste ve výslužce svých přátel ještě nikdy neviděli…

 

Svatební vývazky

Svatební vývazky? Co prosím?

 

Většina nevěst či ženichů si také neví příliš rady se svatebními vývazky – ano, máme na mysli ty věcičky do klopy, kterým lidé říkají „myrty“, ty, které vypadají na všech svatbách navlas stejně už několik desetiletí. Prosíme tedy, ozvláštněte ty své! Nenechte si uniknout například vývazky z mandliček, čímž dodáte punc jednoty celé své výzdobě, nebo ty s malou květinkou – jsou jemné a slibujeme, že svým decentním vzhledem budou ladit ke slavnostním šatům každého z vašich hostů.

 

Svatba plná slunce? Žádný problém!

Plánujete letní svatbu a bojíte se, co by se stalo se všemi cukrovinkami? Jackpot! Květinkám z mandlí a čokolády nevadí ani vysoké letní teploty – díky barevným celofánům, do kterých jsou zabalené, jsou dokonale chráněny před sluncem a vydrží i v teplotách přes 30 stupňů Celsia! Asi proto si tyto originální dekorace vybral pro svůj velký den i jeden z arabských šejků. Tak co takhle se jím nechat inspirovat? Můžete jako on zvolit tlumené barvy, vsadit na luxus a svou svatbu vystřelit doslova do nebeských výšin!

IMG_2638 IMG_2745

Květiny z mandlí a čokolády Pelino zkrátka provoní a prozáří celý váš prostor i váš den! A protože ze slov se nepřesvědčíte, přijďte si přivonět…a hlavně ochutnat…